Εισαγωγή
Επικοινωνία
SitemapΠαρουσίαση
Σκελετοί Οράσεως
Γυαλιά Ηλίου
Οφθαλμικοί Φακοί
Φακοί Επαφής
Υγρά Φακών Επαφής
Αναλώσιμα - Ανταλλακτικά
Οπτικά βοηθήματα
Οπτικά μαργαριτάρια!
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - Service
ΑΣΦ/ΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Φωτογραφίες Καταστημάτων
Διάσημα όμορφα μάτια
     
Προφίλ


 

Τα "ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ’’ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Ιωάννινα από το 1988. Ιδρυτής ο Χριστόδουλος Ευτυχιάδης, έμπορος, αναλαμβάνει το 1960 την διεύθυνση του καταστήματος φωτο-οπτικών ειδών στην οδό Αβέρωφ 10 , στον ίδιο χώρο που βρίσκεται ακόμη και σήμερα το κεντρικό μας κατάστημα. Τον διαδέχεται ο γιός του Γεώργιος Ευτυχιάδης, ο οποίος ανακαινίζει ριζικά και εξοπλίζει την επιχείρηση με ότι πρωτοποριακό και σύγχρονο σε τεχνικό εξοπλισμό.

Η συνεχής παρακολούθηση των νεότερων επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα της οπτικής καθώς και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε για τους φακούς και τα σκελετά μας κάνει άριστους γνώστες του αντικειμένου για όφελος του διοπτροφόρου.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι όλα επώνυμα και γνήσια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες του κόσμου στο χώρο της οπτικής , τηρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας της Ε.Ε. και διαθέτουν σήμανση CE. Έχουμε υποστήριξη σε ανταλλακτικά σε όλα μας τα σκελετά οράσεως και γυαλιά ηλίου.

Συνεργαζόμαστε με δύο από τις κορυφαίες εταιρίες οφθαλμικών φακών στον κόσμο της RODENSTOCK Γερμανίας και της OPTIMAL Ιαπωνίας , προσφέροντας στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής οπτικής ποιότητας.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας είναι ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η οπτική σήμερα. Υπεραυτόματα μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας εξασφαλίζουν ακρίβεια κατασκευής με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να υπολογίζεται το πολυεστιακό και να ελέγχεται οπτικώς στο Μόναχο της Γερμανίας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των φακών.

Οι φακοί μας συνοδεύονται από κάρτα γνησιότητας που ενισχύει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και παρέχει στοιχεία για τους φακούς που επέλεξε.

Προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να καθοδηγούμαστε από τις ανάγκες των πελατών μας για να επιλέγουμε άριστα προϊόντα και να δεσμευόμαστε για το τέλειο.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο e-mail μας info@eftixiadis-optica.gr για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε και ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ

Στο τμήμα οπτομετρίας μπορούμε να εξετάσουμε τα μάτια σας, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα (Nikon, Topcon, ), μέσα από μία σειρά διαφορετικών τεστ.

Έτσι επιτυγχάνουμε πάντα το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα στους πελάτες μας, ενώ παρέχουμε αυτή την εξέταση δωρεάν.


ΤΜΗΜΑ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ

Στο τμήμα των φακών επαφής, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλους τους τύπους φακών (μαλακούς, ημίσκληρους, σκληρούς) και τις υποκατηγορίες τους (έγχρωμους, ημερήσιους, μηνιαίους, παρατεταμένης χρήσης), καθώς επίσης και για τις εταιρείες όπως CIBA, BAUSCH & LOMB, ALLERGAN, JOHNSON & JOHNSON.

H εξέταση και η εφαρμογή των φακών γίνεται με απόλυτη επιτυχία και πάντοτε δωρεάν.


ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΠΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Στο τμήμα αυτό παρέχουμε χωρίς καμία επιβάρυνση την εφαρμογή των οφθαλμολογικών φακών στους νέους σκελετούς σας, με τα τελειότερα και πάντα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπως Briot, Nikon,Topcon,Canon.

Η κοπή των φακών των συνταγών γίνονται στα εργαστήριά μας με εξειδικευμένα μηχανήματα και το 90% των συνταγών εκτελείται αυθημερόν.


ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ – SERVICE

Το τμήμα του service είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και διαθέτει ένα ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό ανταλλακτικών όπως βραχίονες, επιρρίνια , βάσεις , βίδες κλπ. Γίνονται κολλήσεις σε οποιοδήποτε μεταλλικό ή κοκκάλινο σκελετό αυθημερόν.

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας ενημερώνοντας με υπεύθυνο τρόπο για την επιλογή των οφθαλμικών φακών και βοηθώντας μέσα απ’ την πλούσια συλλογή σκελετών οράσεως να έχουμε άριστο αισθητικό και οπτικό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα
ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ’’ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ’’
για τις αγορές σας.

 
 
 
Εισαγωγή  |   Προφίλ  |   Καταστήματα  |   Οίκοι  |   Προσφορές  |   Επικοινωνία  |   Sitemap
SSL Certificates