Προφίλ

 

Τα "ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ’’ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Ιωάννινα από το 1988. Ιδρυτής ο Χριστόδουλος Ευτυχιάδης, έμπορος, αναλαμβάνει το 1960 την διεύθυνση του καταστήματος φωτο-οπτικών ειδών στην οδό Αβέρωφ 10 , στον ίδιο χώρο που βρίσκεται ακόμη και σήμερα το κεντρικό μας κατάστημα. Τον διαδέχεται ο γιός του Γεώργιος Ευτυχιάδης, ο οποίος ανακαινίζει ριζικά και εξοπλίζει την επιχείρηση με ότι πρωτοποριακό και σύγχρονο σε τεχνικό εξοπλισμό. Η συνεχής παρακολούθηση των νεότερων επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα της οπτικής καθώς και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε για τους φακούς και τα σκελετά μας κάνει άριστους γνώστες του αντικειμένου για όφελος του διοπτροφόρου. Τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι όλα επώνυμα και γνήσια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες του κόσμου στο χώρο της οπτικής , τηρούν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας της Ε.Ε. και διαθέτουν σήμανση CE. Έχουμε υποστήριξη σε ανταλλακτικά σε όλα μας τα σκελετά οράσεως και γυαλιά ηλίου. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες οφθαλμικών φακών στον κόσμο όπως ZEISS, RODENSTOCK, ESSILOR, HOYA, NIKON, SHAMIR προσφέροντας στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής οπτικής ποιότητας. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας είναι ότι πιο σύγχρονο διαθέτει η οπτική σήμερα. Υπεραυτόματα μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας εξασφαλίζουν ακρίβεια κατασκευής για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι φακοί μας συνοδεύονται από κάρτα γνησιότητας που ενισχύει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και παρέχει στοιχεία για τους φακούς που επέλεξε. Προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να καθοδηγούμαστε από τις ανάγκες των πελατών μας για να επιλέγουμε άριστα προϊόντα . Σταθερή πολιτική μας είναι να εξασφαλίζουμε στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς , διατηρώντας συγχρόνως την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο e-mail μας info@eftixiadis-optica.gr για οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε και ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουμε.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΜΗΜΑ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ  Στο τμήμα οπτομετρίας μπορούμε να εξετάσουμε τα μάτια σας, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα (Nikon, Topcon, ), μέσα από μία σειρά διαφορετικών τεστ. Έτσι επιτυγχάνουμε πάντα το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα στους πελάτες μας, ενώ παρέχουμε αυτή την εξέταση δωρεάν.

 

ΤΜΗΜΑ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ  Στο τμήμα των φακών επαφής, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλους τους τύπους φακών (μαλακούς, ημίσκληρους, σκληρούς) και τις υποκατηγορίες τους (έγχρωμους, ημερήσιους, μηνιαίους, παρατεταμένης χρήσης), καθώς επίσης και για τις εταιρείες όπως CIBA, BAUSCH & LOMB, ALLERGAN, JOHNSON & JOHNSON. H εξέταση και η εφαρμογή των φακών γίνεται με απόλυτη επιτυχία και πάντοτε δωρεάν. ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΠΤΡΟΦΟΡΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ  Στο τμήμα αυτό παρέχουμε χωρίς καμία επιβάρυνση την εφαρμογή των οφθαλμολογικών φακών στους νέους σκελετούς σας, με τα τελειότερα και πάντα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπως Briot, Nikon,Topcon,Canon. Η κοπή των φακών των συνταγών γίνονται στα εργαστήριά μας με εξειδικευμένα μηχανήματα και το 90% των συνταγών εκτελείται αυθημερόν.

 

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ και SERVICE  Το τμήμα του service είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα και διαθέτει ένα ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό ΓΝΗΣΙΩΝ ανταλλακτικών όπως βραχίονες, επιρρίνια , βάσεις , βίδες κλπ. Γίνονται κολλήσεις σε οποιοδήποτε μεταλλικό ή κοκκάλινο σκελετό αυθημερόν.

 

ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ  Παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας ενημερώνοντας με υπεύθυνο τρόπο για την επιλογή των οφθαλμικών φακών και βοηθώντας μέσα απ’ την πλούσια συλλογή σκελετών οράσεως να έχουμε άριστο αισθητικό και οπτικό αποτέλεσμα.

 

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα

ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ "ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ "

για τις αγορές σας.

35 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΑΣΗ

 

 

 

1ο Κατάστημα - ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΒΕΡΩΦ 10 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΤΗΛ : 26510 22808 - Αρ.
Γ.Ε.ΜΗ 030667429000
2ο Κατάστημα - ΟΠΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ/Λ. ΤΣΙΩΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 35 (Παλλάδιον) -
ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΤΗΛ : 2651064688 - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 030956229000

3ο Κατάστημα (OUTLET) - ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΩΔΩΝΗΣ 14 (έναντι Hotel GRAND SERAI) -
ΤΗΛ : 2651003788 - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 030667429000