Εισαγωγή
Επικοινωνία
SitemapΠαρουσίαση
Σκελετοί Οράσεως
Γυαλιά Ηλίου
Οφθαλμικοί Φακοί
Γενικά
Μονοεστιακοί
Διπλοεστιακοί
Πολυεστιακοί
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΦΑΚΩΝ ΜΕΣΑΙΑΣ-ΚΟΝΤΙΝΗΣ ΟΡΑΣΗΣ
Φωτοχρωμικοί
Χρωματιστοί - Ηλιακοί
Ανοιχτόχρωμες Βαφές
Ιατρικά Φίλτρα
Πολωτικοί
Μάσκες Κολύμβησης (Sport)
Επιστρώσεις
Ειδικά Γυαλιά για Computers
Μάσκες προστασίας
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΩΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΦΑΚΩΝ
Φακοί Επαφής
Υγρά Φακών Επαφής
Αναλώσιμα - Ανταλλακτικά
Οπτικά βοηθήματα
Οπτικά μαργαριτάρια!
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - Service
ΑΣΦ/ΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Φωτογραφίες Καταστημάτων
Διάσημα όμορφα μάτια
     
Οφθαλμικοί Φακοί - Πολυεστιακοί


Γνωρίζετε τι είναι η πρεσβυωπία ;

Στην πρεσβυωπία τα ανθρώπινα μάτια αδυνατούν να δουν κοντινές αποστάσεις.

Είναι μια κατάσταση στην οποία φτάνουν τα μάτια μας με την πάροδο των ετών και τη διαδικασία γήρανσης. Τα μάτια μας έχουν την ικανότητα να αλλάξουν την απόσταση εστίασης , αυξάνοντας έτσι την ικανότητα κοντινής εστίασης κάτι που αρχίζει να ελαττώνεται μετά τα 40+ .

Συμπτώματα :

α) Δυσκολία εργασίας σε κοντινή απόσταση (30 – 35 cm)

β) Τα μικρά γράμματα φαίνονται με δυσκολία

γ) Ανάγκη περισσότερου φωτός για διάβασμα

δ) Η ανάγνωση γίνεται προεκτείνοντας το χέρι

ε) Κόπωση και καταπόνηση των ματιών στο διάβασμα

Η λύση :

Πολυεστιακοί φακοί Rodenstock Γερμανίας.

Τα ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ " ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ " επιλέγουν πολυεστιακούς φακούς Rodenstock που σας παρέχουν την υψηλότερη δυνατή οπτική ποιότητα και άνεση , αλλά επιπλέον σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά από μια διεθνώς διακεκριμένη εταιρία.

Οι πολυεστιακοί φακοί Rodenstock παρέχουν καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις με ένα μόνο ζευγάρι γυαλιά ! Με την ευκρίνεια που σας προσφέρουν , δε θα χρειαστεί να θυσιάσετε τίποτα από την καθημερινότητα σας ακόμα και αν ασχολείστε με σπορ ή υπαίθριες δραστηριότητες!

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

Η Rodenstock ερευνά και κατασκευάζει οφθαλμικούς φακούς εδώ και 125 χρόνια.
Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνηθίσετε τα πολυεστιακά γυαλιά που επιλέξατε, παρά τη δεδομένη περίοδο προσαρμογής, απλά θα σας αντικαταστήσουμε τους φακούς σας και θα παραλάβετε ένα νέο ζευγάρι στα νούμερα της συνταγής σας.
Η εγγύηση ισχύει μέσα σε 6 μήνες από την ημερομηνία αγοράς.
Δεν δίνεται οικονομική αποζημίωση. 


Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τύπους πολυεστιακών φακών Rodenstock .
Νέοι Οφθαλμικοί φακοί τεχνολογίας Freeform

Kαινοτόμα Προϊόντα !

Μια από τις καινοτόμες τεχνολογίες στην κατασκευή οφθαλμικών φακών , είναι η τεχνολογία Freeform . Είναι τόσο σημαντικό επίτευγμα , που έχει φέρει επανάσταση στο χώρο της οπτικής !
                                                         Φανταστείτε ότι αγοράζετε ένα κουστούμι από κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα. Όλοι οι άνθρωποι όμως , δεν είναι το ίδιο ! Ενδεχομένως το κουστούμι να σας είναι λίγο μεγάλο στα μανίκια ή στο παντελόνι και να θέλει μάζεμα ή στένεμα ! Τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν είχατε επισκεφθεί κάποιο ράφτη ! Θα διαλέγατε το ύφασμα , θα σας έπαιρνε τα μέτρα και θα έφτιαχνε το κουστούμι αποκλειστικά για εσάς !

Επομένως , εύκολα καταλαβαίνει κανείς , γιατί η δυνατότητα κατασκευής εξατομικευμένων οφθαλμικών φακών για κάθε διοπτροφόρο , σύμφωνα με τη συνταγή του , το σκελετό του και τις ανάγκες του , τη δουλειά του , τα χόμπι του είναι τόσο σημαντική !

Η τεχνολογία Freeform είναι το επόμενο εξελικτικό βήμα στην κατασκευή οφθαλμικών φακών !

Μέχρι τώρα , όλοι οι φακοί ( τόσο οι πολυεστιακοί , όσο και οι μονοεστιακοί ) κατασκευάζονταν με την συμβατική τεχνολογία , που ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρότυπο , χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις ειδικές παραμέτρους του κάθε διοπτροφόρου .

Με την τεχνολογία Freeform αλλάζει εξ’ολοκλήρου ο τρόπος που κατασκευάζονται οι φακοί (πολυεστιακοί και μονοεστιακοί ) , εφόσον πλέον συνυπολογίζονται σχεδόν όλοι οι παράμετροι που αφορούν τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Οι βαθμοί ( διοπτρίες ) , η επιλογή σκελετού και επομένως η τοποθέτηση του φακού στο συγκεκριμένο μοντέλο , η απόσταση του φακού από τα μάτια , η καμπύλη που σχηματίζει ο σκελετός οι δραστηριότητες του διοπτροφόρου στην καθημερινή του ζωή είναι μερικές από τις παραμέτρους που εξετάζονται κατά την κατασκευή , ώστε να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Επομένως , μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε καθαρή και ευκρινή όραση , με πλήρη εξάλειψη των οπτικών παραμορφώσεων , αφού τα μάτια σας θα προσαρμοστούν άμεσα στα νέα σας γυαλιά!  

 
   Impression 40/80®

Καλύτερη όραση στην εργασία, στο σπίτι και στο παιχνίδι

• οι πρώτοι εξατομικευμένοι φακοί κοντινής όρασης στον κόσμο

• ξεκούραστη εργασία χάρη στη χαλαρή θέση κεφαλιού και σώματος

• μια εξαιρετικά ευρεία κοντινή ζώνη και ένα σαφές οπτικό πεδίο
 
Για τους διοπτροφόρους από 40+ ετών, που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλύτερη δυνατή όραση στην κοντινή ζώνη, το Impression 40 και το Impression 80 προσφέρουν τη βέλτιστη λύση για μια μοναδική εμπειρία όρασης. Είναι οι εξατομικευμένοι  "feelgood" φακοί για όλη την κοντινή εργασία. Με την εξαιρετικά ευρεία κοντινή ζώνη τους και το πιο ευκρινές οπτικό πεδίο, είναι κατάλληλοι για την καλύτερη δυνατή όραση στην εργασία, στο σπίτι και στο παιχνίδι.

Ο συνυπολογισμός των παραγόντων, όπως η φυσική στάση του κεφαλιού και του σώματός σας, εξασφαλίζει χαλαρή όραση, είτε στέκεστε, είτε κάθεστε. Οι πρώτοι εξατομικευμένοι φακοί κοντινής όρασης στον κόσμο εγγυώνται έτσι τη βέλτιστη άνεση & την τέλεια όραση.

Απλά φορέστε τους και αισθανθείτε οικεία ! 

      
Η λύση για το γραφείο: Nexyma

Δυσκολεύεστε να διαβάσετε;
Ο υπολογιστής σας κουράζει;
Μακριά όμως, βλέπετε καθαρά;

Άρα χρειάζεστε ένα φακό που σας καλύπτει για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις, δηλαδή στο σπίτι, στη δουλειά, στα χόμπυ σας. Οι φακοί Nexyma  συγκεντρώνουν όλα τα πλεονεκτήματα ενός ενός πολυεστιακού φακού Rodenstock, προσφέροντάς σας ευκρίνια και καθαρή όραση, για τις καθημερινές σας δραστηριότητες!

    Πολυεστιακοί φακοί Rodenstock

Οι πολυεστιακοί φακοί Rodenstock προσφέρουν καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις με ένα ζευγάρι γυαλιά! Μόνο με το βλέμμα σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια μεγάλη και ευκρινή οπτική ζώνη, που σας επιτρέπει να βλέπετε σε όλες τις αποστάσεις. Μάλιστα, με την ευκρίνεια που σας προσφέρουν, δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε τίποτα από τις δραστηριότητές σας! Ακόμα και αν ασχολείστε με σπορ ή με υπαίθριες δραστηριότητες!

Επομένως, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε καθαρή κι ευκρινή όραση, με πλήρη εξάλειψη των οπτικών παραμορφώσεων, αφού τα μάτια σας θα προσαρμοστούν άμεσα στα νέα σας γυαλιά!

 

Σειρά FreeForm 

 Νέα κατηγορία φακών που συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες. Σχεδιάζεται και κατασκευάζεται εξαρχής με βάση τη συγκεκριμένη συνταγή σας.Γνωρίστε την απόλυτη ελευθερία στους πολυεστιακούς φακούς! 

 Όπως και οι φακοί V-PRO, συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματά του μαζί με την κατασκευή ειδικά για σπορ γυαλιά. Τώρα, η επιλογή σκελετού δε θα είναι εμπόδιο για την όρασή σας. Οι πολυεστιακοί φακοί που αγαπούν τα σπορ, όπως κι εσείς!
1.

2.

3.

4.

PRO LifeFree
V-PRO sport

Impression FreeSign
PRO iOFFICE
 
 
Εισαγωγή  |   Προφίλ  |   Καταστήματα  |   Οίκοι  |   Προσφορές  |   Επικοινωνία  |   Sitemap
SSL Certificates