Πολυεστιακοί

Πολυεστιακοί

Γνωρίζετε τι είναι η πρεσβυωπία ;


Στην πρεσβυωπία τα ανθρώπινα μάτια αδυνατούν να δουν κοντινές αποστάσεις. Είναι μια κατάσταση στην οποία φτάνουν τα μάτια μας με την πάροδο των ετών (μετά τα 40+) και τη διαδικασία γήρανσης.

Συμπτώματα : 

 1.  Δυσκολία εργασίας σε κοντινή απόσταση (30 – 35 cm)
 2.  Τα μικρά γράμματα φαίνονται με δυσκολία
 3.  Ανάγκη περισσότερου φωτός για διάβασμα
 4.  Η ανάγνωση γίνεται προεκτείνοντας το χέρι
 5.  Κόπωση και καταπόνηση των ματιών στο διάβασμα

Η λύση : Πολυεστιακοί φακοί !

 

Τι είναι τα Πολυεστιακά Γυαλιά & Πώς λειτουργούν

Καλύτερη όραση στην εργασία, στο σπίτι και στο παιχνίδι !

Οι πολυεστιακοί φακοί παρέχουν καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις με ένα μόνο ζευγάρι γυαλιά!

Μάλιστα, με την ευκρίνεια που σας προσφέρουν, δεν θα χρειαστεί να θυσιάσετε τίποτα από τις δραστηριότητές σας! Ακόμα και αν ασχολείστε με σπορ ή με υπαίθριες δραστηριότητες!

Τεχνολογία  Freeform

Φανταστείτε ότι αγοράζετε ένα κουστούμι από κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα. Όλοι οι άνθρωποι όμως , δεν είναι το ίδιο ! Ενδεχομένως το κουστούμι να σας είναι λίγο μεγάλο στα μανίκια ή στο παντελόνι και να θέλει μάζεμα ή στένεμα ! Τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά αν είχατε επισκεφθεί κάποιο ράφτη ! Θα διαλέγατε το ύφασμα , θα σας έπαιρνε τα μέτρα και θα έφτιαχνε το κουστούμι αποκλειστικά για εσάς !
Επομένως , εύκολα καταλαβαίνει κανείς  γιατί η δυνατότητα κατασκευής εξατομικευμένων οφθαλμικών φακών για κάθε διοπτροφόρο , σύμφωνα με τη συνταγή του, το σκελετό του και τις ανάγκες του, τη δουλειά του, τα χόμπι του είναι τόσο σημαντική !
Η τεχνολογία Freeform είναι το εξελικτικό βήμα στην κατασκευή οφθαλμικών φακών ! Είναι τόσο σημαντικό επίτευγμα , που έχει φέρει επανάσταση στο χώρο της οπτικής.
Μέχρι τώρα , όλοι οι φακοί, τόσο οι πολυεστιακοί όσο και οι μονοεστιακοί, κατασκευάζονταν με την συμβατική τεχνολογία , που ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρότυπο , χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τις ειδικές παραμέτρους του κάθε διοπτροφόρου .
Με την τεχνολογία Freeform αλλάζει εξ’ολοκλήρου  ο τρόπος που κατασκευάζονται οι φακοί (πολυεστιακοί και μονοεστιακοί ) , εφόσον πλέον συνυπολογίζονται σχεδόν όλοι οι παράμετροι που αφορούν τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Οι βαθμοί ( διοπτρίες ) , η επιλογή σκελετού και επομένως η τοποθέτηση των φακών στο συγκεκριμένο μοντέλο , η απόσταση του φακού από τα μάτια , η καμπύλη που σχηματίζει ο σκελετός οι δραστηριότητες του διοπτροφόρου στην καθημερινή του ζωή είναι μερικές από τις παραμέτρους που εξετάζονται κατά την κατασκευή , ώστε να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Επομένως , μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε καθαρή, ευκρινή και τέλεια όραση , με πλήρη εξάλειψη των οπτικών παραμορφώσεων , αφού τα μάτια σας θα προσαρμοστούν άμεσα στα νέα σας γυαλιά !

Πολυεστιακά γυαλιά – Μύθοι και αλήθειες

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί τύποι πολυεστιακών γυαλιών. Έτσι δημιουργήθηκαν πολλοί μύθοι αλλά και αλήθειες γύρω από αυτά.

Επέλεξε το γυαλί που θα σου διευκολύνει στη ζωή!

Έρχεται η μέρα που κοιτάς το κινητό σου και αντιλαμβάνεσαι ότι δε βλέπεις πολύ καλά….

Πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο και διαπιστώνεις ότι πρέπει να απομακρύνεις αρκετά τον κατάλογο για να δεις καλά…

WELCOME ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ!!

Χρειάζεσαι λοιπόν γυαλιά για κοντά…Ξεκινάς να γεμίζεις γυαλιά στο γραφείο, στην τσάντα , στο σπίτι …

Και όταν βαρεθείς να εναλλάσεις μακρινά και κοντινά γυαλιά, να σπαταλάς χρήματα σε πολλά ζευγάρια για κοντά η λύση είναι τα ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ ΓΥΑΛΙΑ!

Τα γυαλιά έχουν γίνει πλέον μόδα οπότε μπορείς να τα φοράς συνέχεια και να είσαι in fashion!

Οι φακοί των πολυεστιακών γυαλιών είναι είτε κρυστάλλινοι είτε οργανικοί και βελτιώνουν την όραση σε όλες τις αποστάσεις ταυτόχρονα, έχοντας διαφορετικούς βαθμούς σε ένα μόνο φακό χωρίς να διακόπτεται η όραση όπως στους διπλεστιακούς φακούς.

 

Ο φακός είναι χωρισμένος σε τρεις ζώνες χωρίς εμφανείς διαχωριστικές γραμμές.

Το πάνω πεδίο όρασης καθαρίζει τη μακρινή όραση, το κάτω πεδίο όρασης βελτιώνει την κοντινή όραση. Το ενδιάμεσο πεδίο όρασης είναι σχεδιασμένο σαν ‘κανάλι’ και είναι ιδανικό για όποιο αντικείμενο θέλουμε να δούμε σε μεσαία απόσταση.

Πότε να φορέσεις πολυεστιακά γυαλιά

Με το πέρασμα του χρόνου, η οπτική οξύτητα του ματιού μειώνεται.

Η σκλήρυνση του φακούς έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της προσαρμογής του ματιού που επηρεάζει πολύ την κοντινή όραση. Έτσι δημιουργείται η πρεσβυωπία.

Υπέρ και Κατά των Πολυεστιακών γυαλιών

Τα πλεονεκτήματα των πολυεστιακών γυαλιών:

 • Η ενδιάμεση όραση που επιτυγχάνεται μέσω του ‘καναλιού’ δίνει τη δυνατότητα μιας μεσαίας όρασης που δεν υπάρχει στα διπλεστιακά γυαλιά.
 • Τα φοράς όλη μέρα και δε χρειάζεται να τα βγάλεις ποτέ για να φορέσεις άλλα, αφού βελτιώνουν την όραση σε όλες τις αποστάσεις.
 • Δε χρειάζεται πλέον να κουβαλάς πολλά γυαλιά.
 • Είναι πιο κομψά και καλαίσθητα από τα διπλεστιακά γυαλιά.
 • Εάν φορέσεις πολυεστιακά γυαλιά σχετικά νωρίς (π.χ. στο ξεκίνημα της πρεσβυωπίας), δε θα έχεις κανένα πρόβλημα να τα συνηθίσεις.

Τα μειονεκτήματα των πολυεστιακών γυαλιών:

 • Για να έχεις καθαρή όραση, η ελεύθερη κίνηση των ματιών περιορίζεται. Για παράδειγμα, στο ποδήλατο θα πρέπει να κάνεις με το κεφάλι (και όχι μόνο με τα μάτια) μια μικρή κίνηση προς τα κάτω για να δεις τα χέρια σου.
 • Λόγω των οπτικών ιδιοτήτων του φακού, χρειάζεται χρόνος για να τα συνηθίσεις. (Από μια έως τρεις μέρες συνήθως)
 • Τα πεδία όρασης στη μακρινή και στην κοντινή απόσταση είναι μικρότερα από εκείνα των μονοεστιακών γυαλιών.

Πολυεστιακά γυαλιά για τέλεια όραση σε όλες τις αποστάσεις !

 

Για να έχετε και εσείς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην όραση για όλες τις αποστάσεις αν μη τι άλλο χρειάζεται η σωστή προσαρμογή στα πολυεστιακά γυαλιά.

Να ξέρετε ότι θα πρέπει να συνηθίσετε να φοράτε έναν σκελετό όλη μέρα. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχετε λίγη υπομονή και να μάθετε τη σωστή λειτουργία των πολυεστιακών γυαλιών. Οι υπόλοιποι που έχετε φορέσει γυαλιά στο παρελθόν… να ξέρετε ότι τα πολυεστιακά γυαλιά θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία για σας!

Για να διευκολύνουμε εσάς που έχετε αποφασίσει να φορέσετε πολυεστιακά γυαλιά, έχω συντάξει μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με τα καινούργια και πολύ διαφορετικά γυαλιά σας.

Μερικοί άνθρωποι προσαρμόζονται στη νέα χρήση μέσα σε λίγες ώρες. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι χρειάζονται μέχρι και δύο εβδομάδες για να αισθανθούν ότι τα γυαλιά είναι πλέον ένα με τα μάτια τους.
Αλλά μην ανησυχείτε!  Το να μην νιώσετε αμέσως άνετα με τα καινούργια σας γυαλιά είναι σύνηθες. Μην το σκέφτεστε πολύ και αφήστε τα μάτια σας να προσαρμοστούν μόνα τους. Σύντομα θα αρχίσετε να αισθάνεστε την όρασή σας απόλυτα φυσιολογική.

 

7 χρήσιμες συμβουλές

 

1. Ως πρώτο βήμα είναι να σταματήσετε να φοράτε οποιοδήποτε γυαλί οράσεως έχετε φτιάξει με παλιά συνταγή.

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να βάζετε μόνο τα καινούργια σας πολυεστιακά γυαλιά.  Η όραση από τα πολυεστιακά γυαλιά είναι πολύ διαφορετική. Δε θα τα συνηθίσετε ποτέ εάν δεν δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στα μάτια σας να «εκπαιδευτούν» στον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας όρασης μέσα από αυτά τα κρύσταλλα.

2. Θα πρέπει να τα φοράτε όλη μέρα και να κάθονται ψηλά και σταθερά στη μύτη σας.

3. Πιθανώς η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι θα πρέπει να μάθετε να στρίβετε όλο το κεφάλι σας για να δείτε κάτι και όχι μόνο τα μάτια.

Θα πρέπει δηλαδή να συνεχίσετε να στρίβετε το κεφάλι σας δεξιά-αριστερά και στο πλάι, μέχρι να εστιάσετε στο αντικείμενο της προσοχής σας.

4. Όπως και με οποιοδήποτε σκελετό γυαλιών, θα πρέπει πάντα να είστε βέβαιοι ότι αυτός που διαλέξατε ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπό σας.

Δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτός ή χαλαρός. Επίσης, τα επιρίνια θα πρέπει να έχουν προσαρμοστεί σωστά στη μύτη.

5. Με τα πολυεστιακά,  μπορείτε εύκολα να κάνετε μόνοι σας έναν μικρό έλεγχο!

Φορέστε τα γυαλιά σας και στη συνέχεια κοιτάξτε ένα αντικείμενο που θα είναι τουλάχιστον είκοσι μέτρα μακριά. Εάν πρέπει να χαμηλώσετε το κεφάλι σας για να καθαρίσει η εικόνα, τότε τα γυαλιά σας πρέπει να αναπροσαρμοστούν.
Αν όλα είναι εντάξει, τότε δε χρειάζεται να σκύψετε για να δείτε κοντά, αλλά χαμηλώνετε μόνο τα μάτια σαν να θέλατε να διαβάσετε και στη συνέχεια προσπαθείτε να δείτε κάτι από το κανονικό ύψος όρασης σας. Εάν βλέπετε τα πάντα καθαρά, τότε τα γυαλιά σας κατασκευάστηκαν σωστά.
Σημείωση: Μερικές φορές θα χρειαστεί να μετακινήσετε λίγο το κεφάλι σας έτσι ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη καθαρότητα στην όραση.

6. Όταν πρωτοφορέσετε τα καινούργια σας γυαλιά, θα πρέπει να σηκωθείτε και να περπατήσετε προσεκτικά, κοιτάζοντας μόνο ευθεία μπροστά.

Κοιτάζοντας ευθεία η όρασή σας πρέπει να είναι απολύτως καθαρή. Καθώς μετακινείτε τα μάτια σας στα πλαϊνά άκρα των γυαλιών σας θα παρατηρήσετε ότι χάνετε τη σαφήνεια της εικόνας. Εάν μετακινήσετε τα μάτια σας προς τα κάτω, θα συμβεί το ίδιο. Ακριβώς στην ευθεία είναι το σωστό σημείο για την κανονική όραση μακρινής απόστασης. Το πραγματικό τέχνασμα είναι να εκπαιδεύσετε τα μάτια σας για να πηγαίνουν «αυτόματα» στο σημείο του φακού όπου μπορείτε να δείτε κοντά.

7. Φροντίστε να έχετε κατά νου ότι όταν περπατάτε ή ανεβαίνετε σκάλες, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κοιτάτε μέσα από το κάτω τμήμα του φακού, αλλά ΠΑΝΤΑ μέσα από το επάνω τμήμα.

 

Φαντάζει δύσκολο στην αρχή αλλά πολύ σύντομα θα συνηθίσετε στον καινούργιο τρόπο όρασης!!!  

Αυτές ήταν οι συμβουλές μου!
Τώρα είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα καινούργια σας πολυεστιακά γυαλιά ! 

Φιλικά,
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ

 

Πολυεστιακά γυαλιά – ΕΠΙΛΟΓΗ

 

Πολυεστιακά γυαλιά ή ένα μακρινό και ένα κοντινό;

Εμπειρία διοπτροφόρου

Όλοι μου έλεγαν “Γιώργο πάρε επιτέλους γυαλιά, δεν απαντάς στα μηνύματα μας επειδή δεν τα βλέπεις!”.

Και όντως έρχεται η μέρα που κοιτάς το κινητό σου και αντιλαμβάνεσαι ότι δε βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ ….

“Αλλά και δεύτερο ζευγάρι ρε Γιώργο;” σκεφτόμουν, “ήδη έχεις της μυωπίας, τι θα κάνεις; θα βγάζεις το ένα και θα βάζεις το άλλο κάθε φορά;”… μπελάς. Κι έτσι το απέφευγα για καιρό και οι δικοί μου άνθρωποι γελούσαν όταν τους έδινα το κινητό μου για να μου διαβάσουν τα μηνύματα μου...

Και κάποια στιγμή πήρα τη μεγάλη απόφαση…

Ερευνα αγοράς…επίσκεψη στα Οπτικά της πόλης μου…

Άλλοι έλεγαν φτιάξε ένα ξεχωριστό ζευγάρι για το διάβασμα και θα είσαι εντάξει. Άλλοι πάλι έλεγαν θα χρειαστείς ένα για το διάβασμα στο κινητό αλλά κι ένα δεύτερο για τον υπολογιστή γιατί εκεί έχεις άλλη απόσταση και δε θα σε καλύπτει το κοντινό.

Άλλοι έλεγαν κάνε πολυεστιακά γυαλιά, είναι τα τελευταία γυαλιά που θα χρειαστείς! Θα σε καλύψουν σε όλα μία και καλή, για όλες τις δουλειές … η καλύτερη λύση!

Άλλοι πάλι ήταν αντίθετοι στα πολυεστιακά γυαλιά. “Δημιουργούν ζαλάδες και δεν βολεύουν… μην τα πάρεις, πεταμένα λεφτά ! ” μου είπαν.

Πολλές πληροφορίες, πολλές τιμές, πολλές εταιρείες, πολλές γνώμες… κομφούζιο !

Μέχρι που έφτασα και στην Αβέρωφ, στα Οπτικά Κέντρα του κ. ΕΥΤΥΧΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Πέρασα  αρκετή ώρα με έναν έμπειρο οπτικό, με ουσιαστικές γνώσεις, όρεξη να σε εξυπηρετήσει και να σου εξηγήσει ακριβώς τι είναι αυτό που χρειάζεσαι, με κέφι και χαμόγελα.

Συζητήσαμε και αναλύσαμε τις καθημερινές μου ανάγκες. Μου έδειξε σε τι χρησιμεύει το πολυεστιακό αλλά και σε ποιες περιπτώσεις δεν είναι η ιδανική λύση.

Στα Οπτικά Κέντρα του κ. ΕΥΤΥΧΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ λοιπόν έκανα τα πρώτα μου πολυεστιακά γυαλιά!!

Πως πήρα την απόφαση; Απλά κατάλαβα ότι δεν μου είχαν εξηγήσει αλλού !

Κατάλαβα τι είναι τα πολυεστιακά γυαλιά, ποιος τα χρειάζεται και ποια είναι η σωστή χρήση τους.

Κατάλαβα γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις τιμές των πολυεστιακών.

 Και επιτέλους κατάλαβα ότι δεν είναι για όλους. Ίσως και για αυτό να υπάρχουν μερικοί που λένε μην βάλεις πολυεστιακά …

Για έναν λογιστή όπως εγώ που έχω ανάγκη για μακρινή, μεσαία και κοντινή όραση ταυτόχρονα, ενδείκνυνται και είναι η σωστή λύση.

 

7  πράγματα που κατάλαβα:

 • Τα πολυεστιακά γυαλιά θα πρέπει να τα φοράω όλη μέρα. Πράγμα το οποίο δεν με πειράζει γιατί έτσι κι αλλιώς φοράω ήδη συνέχεια τα μυωπικά.
 • Μου δίνουν και τη δυνατότητα της μεσαίας όρασης και αυτό θα με εξυπηρετεί στον υπολογιστή μου.
 • Από εδώ και πέρα θα πρέπει να μάθω να κουνάω το κεφάλι μου όταν θέλω να κοιτάξω τριγύρω και όχι τα μάτια μου.
 • Χρειάζεται να τους δώσεις λίγο χρόνο γιατί στην αρχή όντως μπορεί να σου δημιουργήσουν μια ζαλάδα μέχρι να μάθεις πως να κουνάς το κεφάλι σωστά.
 • Όντως θα μου λύσουν τα χέρια από το βάλε-βγάλε.
 • Είναι κάτι που θέλει καλή έρευνα και έκανα πολύ καλά που το έψαξα τόσο γιατί είναι μια επένδυση για τα επόμενα χρόνια.
 • Έχεις όμως και την εγγύηση από τα Οπτικά Κέντρα του κ. ΕΥΤΥΧΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ “ ότι αν δεν τα συνηθίσεις στα αντικαθιστούν δωρεάν με δύο ξεχωριστά γυαλιά !
 • Κατάλαβα επίσης ότι δεν είναι και τα “τελευταία” γυαλιά που θα χρειαστώ. Γιατί μετά από όλο το καθημερινό μου τρέξιμο μ’ αρέσει να χαλαρώνω ξαπλωμένος στη τηλεόραση. Εκεί τα πολυεστιακά γυαλιά δεν εξυπηρετούν. Από αυτή τη γωνία τα μάτια σου βρίσκονται μέσα στο κοντινό πεδίο των γυαλιών με αποτέλεσμα να μην βλέπεις μακριά, στην τηλεόραση.  Άρα κατάλαβα ότι θα χρειάζομαι και το μακρινό μου ζευγάρι για αυτές τις στιγμές χαλάρωσης.
 • Το συμπέρασμα είναι ότι τα έχω βολευτεί απίστευτα για καθημερινή χρήση όλη μέρα. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα

 

Πολυεστιακά γυαλιά – Θα τα λατρέψεις ή θα τα κλαις

 

Γιατί να φορέσω πολυεστιακά; Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή; Τα χρειάζομαι; Γιατί τόσες τιμές;

Ένα σωρό ερωτήσεις που σου δημιουργούν αμφιβολία και προσπαθείς να καταλάβεις πως όλοι τα φορούν αλλά εσύ διστάζεις…

Γι’ αυτό είμαστε εδώ… θα στα εξηγήσουμε όλα!

Πολυεστιακά γυαλιά, θα τα λατρέψεις αν ξέρεις τα πάντα πριν τα φορέσεις

Τα πολυεστιακά δημιουργήθηκαν για να διευκολύνουν την όρασή μας… για να διευκολύνουν τη ζωή μας και την τσέπη μας!

Και όμως, διευκολύνουν την τσέπη μας αφού πρόκειται για φακό που συνδυάζει όραση για τρεις αποστάσεις (μακριά – μεσαία – κοντά).

Αν αναλογιστεί κανείς το κόστος για 3 σκελετούς (~ 300 €) και 3 ζεύγη φακών (~ 200 € ) διαπιστώνει τελικά ότι τα πολυεστιακά δεν είναι και τόσο ακριβά!

Η άνεση που προσφέρει ένας πολυεστιακός φακός  στην όρασή μας είναι μοναδική. Για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία στο κατάστημά μας για την λήψη ειδικών μετρήσεων στο πρόσωπό σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή όραση.

Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή του κατάλληλου σκελετού σύμφωνα με το πρόσωπό σας αλλά και τη συνταγή σας!

Η σωστή ενημέρωση σας εξασφαλίζει άμεση προσαρμογή. Ακολουθώντας τις συμβουλές μας εξοικειώνεστε αμέσως με τα καινούρια σας γυαλιά!

Για την επιλογή του κατάλληλου τύπου πολυεστιακού φακού λαμβάνουμε υπόψιν κάποιους παράγοντες , οι οποίοι είναι :

 1. Η συνταγή σας: Ανάλογα με τους βαθμούς σας και τον τύπο του σκελετού που έχετε επιλέξει  αποφασίζουμε για  το πάχος του φακού.
 2. Το επάγγελμά σας καθορίζει τα πεδία του πολυεστιακού: Π.χ  ένας χρυσοχόος έχει περισσότερο ανάγκη για μεγάλο πεδίο κοντινής όρασης σε σχέση με έναν πχ λογιστή ή οδηγό λεωφορείου.
 3. Τις καθημερινές δραστηριότητες σας.
 4. Τις απαιτήσεις σας.
 5. Καθώς και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

Τα πολυεστιακά γυαλιά χρειάζονται σωστή πληροφόρηση και σωστές μετρήσεις! Μπορείς με ένα φακό να βλέπεις μακριά, μεσαία και κοντά.

Τέλος στην εποχή που είχες παντού κοντινά γυαλιά, έψαχνες να αλλάξεις γυαλιά ανάλογα με τι ήθελες να δεις…. ένα ζευγάρι γυαλιά σου λύνει τα χέρια!

 

Στα ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ» προσφέρουμε ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ γυαλιά που ικανοποιούν τις ανάγκες σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Γνωρίζετε εξ’ αρχής την εταιρεία κατασκευής, σας παρέχουμε 100% εγγύηση προσαρμογής και  συνοδεύονται από κάρτα γνησιότητας.

 

Τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά

Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές

 

Θα αναφερθώ σε ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο… τις τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά.

Όταν θέλεις να αγοράσεις ένα οποιοδήποτε προϊόν συνήθως κάνεις πρώτα μια έρευνας αγοράς. Είτε θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο κινητό είτε μια καινούργια τηλεόραση θα κάνεις μια έρευνα-μελέτη πρώτα. Θα κοιτάξεις τα διαθέσιμα προϊόντα και θα δεις ποιο είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σου. Ποιες προδιαγραφές σε καλύπτουν περισσότερο και ποιο είναι το πιο κατάλληλο για την τσέπη σου.

Πλέον μπορείς πολύ εύκολα να συγκρίνεις προϊόντα μεταξύ τους διαδικτυακά. Όταν βρεις το κατάλληλο μοντέλο αναζητάς την πιο οικονομική τιμή και σε πολλές περιπτώσεις το αγοράζεις από το πιο οικονομικό διαδικτυακό κατάστημα με ότι συνέπειες μπορεί να έχει μια online αγορά ! καθώς συνήθως προκύπτουν και θέματα με την εγγύηση του προϊόντος ή το τι θα κάνεις αν χρειαστεί να το επιστρέψεις. Το εάν είναι καλό ή όχι να αγοράζουμε on.line βέβαια δε θα το αναλύσω τώρα. Αλλά ως οικογενειακή επιχείρηση εννοείται ότι στηρίζουμε την τοπική αγορά.

Έρευνα αγοράς λοιπόν κάνει κανείς και όταν πρόκειται να αγοράσει πολυεστιακά γυαλιά. Είτε έχει φορέσει ξανά είτε πρόκειται για την πρώτη φορά. Κάνοντας μια έρευνα on.line βλέπει κανείς ότι υπάρχουν πολλά είδη πολυεστιακών, πολλές εταιρείες και πολλές τιμές στους φακούς. Κι έτσι προκύπτουν ερωτήσεις.

Τι τιμές έχουν τα πολυεστιακά γυαλιά; Ποιο είναι το οικονομικότερο; Γιατί υπάρχουν τόσες τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά; Ποιο είναι το καλύτερο;

Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που ακούμε καθημερινά. Υπάρχουν όμως πολλά κριτήρια που θα καθορίσουν ποιον φακό να προτιμήσετε και ποια τιμή αντιστοιχεί σε αυτό το μοντέλο.

Ένας έμπειρος οπτικός θα προσπαθήσει να αποκτήσει μια εικόνα της καθημερινότητας σου. Όσο πιο αναλυτικά γίνει αυτό τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα. Μετά την σύντομη συζήτηση που θα κάνετε μπορεί ακόμα και να σε αποτρέψει από την αγορά πολυεστιακών γυαλιών. Διαφορετικά αν το κρίνει απαραίτητο μπορεί με την βοήθεια σου να προτείνει κάποια μοντέλα πολυεστιακών.

 

Τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά

 

“Μα αυτό το μοντέλο αγόρασε και ένας γνωστός μου και πλήρωσε 100 € λιγότερα!”

Κι αυτό είναι κάτι που ακούμε συχνά.

Για να το εξηγήσουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολα ας το συγκρίνουμε με την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου μπορεί να έχει 10 διαφορετικές τιμές. Στο ένα μπορεί ο κινητήρας να είναι μεγαλύτερος. Μπορεί να έχει ενσωματωμένο GPS. Μπορεί να έχει ειδική βαφή ή ζάντες που είναι εκτός πακέτου.

Έτσι και στα πολυεστιακά γυαλιά μπορεί να υπάρχουν έως και 5 διαφορετικές τιμές για το ίδιο μοντέλο!

 

5 λόγοι που υπάρχουν τόσες τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά:

 1. Διαφορετικοί βαθμοί στη δική σας συνταγή από αυτή του γνωστού σας.
 2. Διαφορετικό υλικό κατασκευής ανάλογα και με τον τύπο του σκελετού. (Polycarbonate, κρύσταλλο, CR-39)
 3. Διαφορετική λέπτυνση (δείκτης διάθλασης). (1.50, 1.60, 1.67, 1.74)
 4. Διαφορετική ποιότητα επιστρώσεων. (antireflex, antistatic,super hard κλπ.)
 5. Διαφορετικά πρόσθετα χαρακτηριστικά (polarized, photogrey, blue block, κλπ.)

Τι σκελετό επέλεξε λοιπόν ο συνάδελφος για τα πολυεστιακά του; Όχι μόνο τι μάρκα επέλεξε αλλά και τι τύπο σκελετού. Είναι με περίγραμμα ή είναι στον αέρα οι φακοί του (griff);

Τι βαθμούς έχει; Μήπως δεν ήθελε κάποια λέπτυνση για τους δικούς του βαθμούς; Μήπως εσύ επέλεξες κάποιο πρόσθετο φίλτρο που ίσως δεν είναι ορατό αισθητικά αλλά κάνει καλό στην υγεία των ματιών;

Είναι πολλά τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για να υπάρξει μια τελική απάντηση για τις τιμές στα πολυεστιακά γυαλιά. Είναι ένα ζήτημα πολύ υποκειμενικό για τις ανάγκες του καθενός και εξαρτάται από πολλά.

Το σημαντικότερο στην αγορά των πολυεστιακών γυαλών, όπως και σε κάθε αγορά, είναι να εμπιστεύεσαι τον απέναντι σου και τον χώρο τον οποίο αντιπροσωπεύει.

 

Ελάτε στα  ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ» και μαζί θα αναλύσουμε τις καθημερινές σας ανάγκες για να βρούμε εκείνο που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Σας προσφέρουμε ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΑ γυαλιά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας καλέσετε :

1. ΑΒΕΡΩΦ 10 (Kεντρικό) - τηλ.2651022808

2. 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 35 (Υποκ/μα έναντι hotel Παλλάδιον) - τηλ.2651064688

3. ΔΩΔΩΝΗΣ 14 - Οutlet (έναντι hotel Grand Serai) - τηλ. 2651003788

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά πολυεστιακά γυαλιά.

Είναι σημαντικό να επιλέξεις ότι θα σε διευκολύνουν και όχι ότι θα σου κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη !

Πολλοί θα σου προτείνουν φακούς που δεν πληρούν ούτε στο ελάχιστο τις απαιτήσεις σου, με μοναδικό “πλεονέκτημα“ την εξαιρετικά χαμηλή τιμή !

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις την εταιρεία κατασκευής και αν συνοδεύονται από κάρτα γνησιότητας, όπως όλοι οι επώνυμοι πολυεστιακοί φακοί.

Γνωρίζετε όμως σίγουρα πόσο σημαντικό είναι να διαλέγετε φακούς υψηλής ποιότητας. Γιατί ναι, είναι καλό να διαλέξετε έναν ωραίο σκελετό που ταιριάζει στο πρόσωπο σας και που εκφράζει την προσωπικότητά σας, αλλά εξίσου σημαντικό, ίσως και ακόμα σημαντικότερο, αφού πρόκειται για την υγεία των ματιών σας να διαλέξετε σωστούς φακούς.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες οπτικών στον κόσμο, οι οποίες κατασκευάζουν και προμηθεύουν τα καταστήματα οπτικών με οφθαλμικούς φακούς υψηλής και ελεγμένης ποιότητας.

Στους πιο γνωστούς κατασκευαστές συγκαταλέγονται οι εξής εταιρείες:
Shamir, HoyaZeissRodenstockEssilorSeiko, Nikon, Luxottica, Optimal

 

Τα οφέλη του να αγοράσεις τα πολυεστιακά σου από τα ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ»
 1.  Προσφέρουμε ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ πολυεστιακά γυαλιά για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των φακών κάτω από το όνομα  κορυφαίων παρόχων οφθαλμικών φακών
 2.  Πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές
 3.  Προτείνουμε υπεύθυνα τα πολυεστιακά που ικανοποιούν τις δικές σας προσωπικές ανάγκες
 4.  Χρησιμοποιούμε σύγχρονης γενιάς σχεδιασμού πολυεστιακούς φακούς που έχουν ευρύτερα οπτικά πεδία σε σύγκριση με τους  συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς έτσι ώστε να έχουμε πιο ρεαλιστική αντίληψη του περιβάλλοντα χώρου, χωρίς παραμορφώσεις και διακυμάνσεις της περιφερειακής όρασης
 5.  Κάθε ζευγάρι πολυεστιακών γυαλιών συνοδεύεται από κάρτα αυθεντικότητας και οι φακοί καλύπτονται με την μεγαλύτερη παγκόσμια εγγύηση 3 ετών για όλες τις επεξεργασίες φίλτρων που διαθέτουν !
 6.  Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, σας δίνουμε 100% εγγύηση αλλαγής με δύο μονοεστιακά ζευγάρια (ΜΑΚΡΑ+ΠΛΗΣΙΟΝ) εντελώς  ΔΩΡΕΑΝ !
 7.  Η συνεπής εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι ένα ζωτικό κομμάτι της κουλτούρας μας

 

Με την εγγύηση των ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ «ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Επώνυμα,  γνήσια προιόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: