Οφθαλμικοί Φακοί

Οφθαλμικοί Φακοί

ΟΦΘΑΛΜΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ

 

Ο κόσμος των φακών.

Κάθε οφθαλμικός φακός είναι μοναδικά σχεδιασμένος και κατασκευασμένος, ώστε να ταιριάζει στα μάτια σας και στις ανάγκες σας!

Λευκός ή ηλίου, οργανικός ή κρυστάλλινος, ανακαλύψτε περισσότερα για τους φακούς μας, που κάνουν την όραση απολαυστικά φυσική!

Η φιλοσοφία μας είναι:
Η ΟΡΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ 

Επωφεληθείτε από τα 35 έτη εμπειρίας μας !
 

 

 

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, το πολύωρο διάβασμα, η χρήση Η/Υ, η οδήγηση, ο αθλητισμός αλλά και οι απλές καθημερινές δραστηριότητες κάνουν την ποιότητα της όρασης καθοριστική.

Οι οφθαλμικοί φακοί σχεδιάζονται για να προσφέρουν τη μέγιστη οπτική ποιότητα (ασφαιρικός σχεδιασμός) και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιλέγοντας τον κατάλληλο τύπο φακών όχι μόνο θα βλέπετε καλύτερα αλλά θα φαίνεστε πραγματικά καλύτεροι και θα αισθάνεστε πιο άνετα.

Αν συνδυάσετε αυτά τα οφέλη με κάποιο ιδιαίτερα ελαφρύ σκελετό οράσεως, θα ξεχάσετε ότι φοράτε γυαλιά!

Επιλέγοντας τον κατάλληλο δείκτη διάθλασης  1.50 - 1.56 -  1.60 -  1.67 - 1.74  και την κατάλληλη γεωμετρία στο σχεδιασμό των φακών, το πάχος τους μπορεί να μειωθεί ως και 60%.

Ανάλογα μειώνεται και το βάρος τους στις περισσότερες περιπτώσεις.

Προτιμήστε οφθαλμικούς φακούς με:

Λέπτυνση, εφόσον η συνταγή σας το υπαγορεύει γιατί προσφέρουν καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Συνδυάστε το υλικό που επιλέξατε με:

  1.  Επεξεργασία σκλήρυνσης γιατί προστατεύει τους φακούς από τις χαράξεις και τους καθιστά 6 φορές πιο ανθεκτικούς.
  2.  Αντανακλαστικές επιστρώσεις γιατί μειώνουν σημαντικά τις ανακλάσεις του φωτός και τις αντιαισθητικές γυαλάδες. Έτσι θα βλέπετε ξεκούραστα και καθαρότερα ενώ   και οι άλλοι θα σας βλέπουν καλύτερα.
  3.  Λιπόφοβη και υδρόφοβη επεξεργασία γιατί σε συνδυασμό με την αντιανακλαστική επίστρωση στην επιφάνεια του φακού δημιουργεί στρώμα προστασίας από τις  ακαθαρσίες και διευκολύνει στο καθάρισμα.
  4.  Ειδικά φίλτρα Blue Block προστασίας από οθόνη υπολογιστή 
  5.  Φίλτρο Anti-Fog για να μην θολώνουν οι φακοί σας όταν φοράμε μάσκα

 

Στα ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ", εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα πολλαπλών ελέγχων της ποιότητας, επιλέγουμε για σας οφθαλμικούς φακούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως: ZEISS - RODENSTOCK - SHAMIR - HOYA - LUXOTTICA - NIKON έτσι ώστε οι οφθαλμικοί φακοί που σας προτείνουμε να είναι προϊόντα:

  • προηγμένης τεχνολογίας
  • υψηλής ποιότητας
  • στις καλύτερες τιμές            

 
ΟΙ ΦΑΚΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ