Παρουσίαση

                                              

  

Ιωάννινα  20-10-2020

Με την ευκαιρία της έκδοσης της νέας μου ιστοσελίδας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια βρίσκομαι στον δυναμικό, και συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο της οπτικής.

Έχοντας χαράξει μια πορεία 35 ετών στον χώρο και στην συνεχή προσπάθειά μου για την άψογη και άρτια εξυπηρέτηση του διοπτροφόρου, δημιούργησα, σύμφωνα με τα δεδομένα της σύγχρονης αγοράς, την ιστοσελίδα που βλέπετε αυτή τη στιγμή.

Η πολυετής πείρα μου στο χώρο των οπτικών καταστημάτων και οι αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες του κλάδου, σε συνδυασμό πάντα με τις δικές σας παρατηρήσεις και συμβουλές, με έχουν φέρει στην ευχάριστη θέση, να σας παρουσιάζω την πιο πλήρη, ολοκληρωμένη και ποιοτική γκάμα προϊόντων στον οπτικό κλάδο.

Στο ξεκίνημα της δημιουργίας της ιστοσελίδας, πρωταρχικός μου σκοπός ήταν να δημιουργήσω ένα site που θα ήταν πάνω απ' όλα εύχρηστο, ούτως ώστε να σας διευκολύνει στην εύκολη ανεύρεση των εκάστοτε αναγκών σας. Έτσι δημιούργησα  διαφορετικές ενότητες προϊόντων και επιστημονικών θεμάτων και  όπως επίσης θα διαπιστώσετε, υπάρχει αναλυτική παρουσίαση με φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά, σημαντικές πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές, που θα λύνουν τις απορίες σας.

Στην ιστοσελίδα μου, στα επιστημονικά θέματα, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορα οπτικά και ιατρικά θέματα που ενδεχομένως να σας απασχολούν, γραμμένα με απλό και κατανοητό τρόπο.

Πιστεύω ότι η ιστοσελίδα μου σύντομα θα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο, που θα επιτρέψει να βελτιώσω ακόμα περισσότερο το επίπεδο της παροχής υπηρεσιών μου προς εσάς .

Τέλος θα ήθελα να γνωρίζετε ότι θα είμαι δίπλα σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία ή απορία και αν έχετε.
 

Μετά τιμής

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ  ΟΠΤΙΚΟΣ