ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

Γιατί Διαφέρουμε

Η καθημερινότητά μας στα ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ" ξεκινά και καταλήγει σε μία μας έγνοια, τη φροντίδα της όρασής σας, ακολουθώντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις:

  • Ποιότητα
  • Εξυπηρέτηση
  • Υγεία
  • Τιμές

Καινοτομούμε στην Γιαννιώτικη αγορά διαθέτοντας στα καταστήματά μας μια ολοκληρωμένη συλλογή σκελετών οράσεως, ηλίου, φακών επαφής και αξεσουάρ.

Χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας και την παρουσία μας έχοντας στα καταστήματά μας μια ασυναγώνιστη ποικιλία σκελετών οράσεως και ηλίου σε πρωτότυπα σχέδια καταξιωμένων σχεδιαστών, με κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίες μας προμηθεύουν τη σειρά φακών επαφής και υγρών καθαρισμού ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την Υγεία των ματιών σας αλλά και την ποιότητα της όρασής σας.

Όλα μας τα προϊόντα σας τα προσφέρουμε σε τιμές πραγματικά ελκυστικές!

Σε κάθε κατάστημά μας, ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ", εξειδικευμένοι και κατάλληλα καταρτισμένοι υπάλληλοι θα σας εξυπηρετήσουν, συμβουλέψουν και θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα όρασης που σας απασχολεί με ξεκάθαρες, απλές και όχι δυσνόητες ιατρικές ορολογίες.

Η εμπειρία και η πρόθεσή μας να καινοτομούμε είναι πλέον στη διάθεση της όρασής σας !!!

Μόνο στα  ΟΠΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ

Μια επίσκεψη στο πλησιέστερο κατάστημα θα σας πείσει!

 

1.  ΑΒΕΡΩΦ 10 (Kεντρικό) - τηλ.2651022808

2.  28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 35 (Υποκ/μα έναντι hotel Παλλάδιον) - τηλ.2651064688

3.  ΔΩΔΩΝΗΣ 14 - Οutlet (έναντι hotel Grand Serai) - τηλ. 2651003788